Κοντά σας από το 1971

Το ψητοπωλείο Ο Ωραίος σας ευχαριστεί πολύ για την προτίμηση σας, σε κάθε μας γευστική πρόταση. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, μετράμε 40 χρόνια κοντά σας. Προχωρώντας πια προς την τρίτη γενιά με τον ίδιο δυναμισμό, παραμένουμε πιστοί στην παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα επιλεγμένα προϊόντα. Τώρα κάνουμε την προσπάθεια μας ακόμα μεγαλύτερη μειώνοντας τις τιμές χωρίς όμως να μειώνουμε την ποιότητα μας.

Συνέντευξη με τον κ. Παναγιώτη Τζιώτη,
Ιδιοκτήτη τρίτης γενιάς του Οβελιστηρίου «Ο ΩΡΑΙΟΣ»

Ποια είναι η επαγγελματική σας πορεία από την ίδρυση σας έως σήμερα;
Επαγγελματικά ξεκινήσαμε στο χώρο της εστίασης το 1971. Πριν 22 χρόνια δημιουργήθηκε το κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία επί της οδού Σμύρνης 1. Στη συνέχεια, ύστερα από 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας, μεταφερθήκαμε στην οδό Σμύρνης 44, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Έχετε ως επιχείρηση κάποιες συγκεκριμένες αρχές;
Προχωρώντας σήμερα προς την 3η γενιά, οι βασικές αρχές και τα πιστεύω μας παραμένουν ίδια. Εμπλουτίζοντας συνεχώς ττις γνώσεις μας και αναπτύσσοντας τις ικανότητές μας, συνεχίζουμε δυναμικά, με σκοπό να παραμείνει αναλλοίωτη η σταθερή γευστική αξία της χώρας μας, που είναι το σουβλάκι.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά σας σημεία στο χώρο της εστίασης, ώστε να σας προτιμήσει το καταναλωτικά κοινό;
Τα δυνατά σημεία του Οβελιστηρίου «Ο ΩΡΑΙΟΣ» είναι η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη μας και οι δυνατές γεύσεις μας, με ολόφρεσκα προϊόντα. Το χορταστικό σουβλάκι μας, η επιλογή του καλού κρέατος, το μερακλήδικο ψήσιμο, μας καθιστούν ξεχωριστούς στο χώρο μας. Βεβαίως θα προσθέσω την ευγένεια του προσωπικού μας, την γρήγορη εξυπηρέτηση με delivery και τις πολύ καλές τιμές μας.

Ποιες θεωρείτε ως σπεσιαλιτέ σας;
Τι να διαλέξεις και τι να πρωτοφάς, από γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, χορταστικές σκεπαστές, το μεγαλύτερο PITTA CLUB της πόλης, λαχταριστό κοκορέτσι, λουκουμάτο κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο, τραγανό κοτόπουλο σούβλας, ζουμερά καλαμάκια, δροσερές φρεσκοκομμένες σαλάτες και τόσα άλλα, απλά δοκιμάστε.

Τι σημαίνει για σας η Νέα Ιωνία;
Η Νέα Ιωνία είναι η πόλη μας. Εδώ εξελιχτήκαμε και αναγνωριστήκαμε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας. Η νέα Ιωνία, η πορεία της και η ιστορία της, αποτελούν για μας αναπόσπαστο κομμάτι της πολυετούς επιτυχημένης πορείας μας. Ως Ιωνιώτες νοιαζόμαστε για την πόλη μας και έχουμε πλέον προσωπική επαφή με τους πελάτες-συμπολίτες μας.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Προσωπικά ως 3η γενιά, θέλω να συνεχίσω με πάθος και αγάπη το έργο και την γευστική προσφορά του Οβελιστηρίου «Ο ΩΡΑΙΟΣ». Με σταθερή αξία την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή μας για το εξαιρετικό σουβλάκι μας, δοκιμάζουμε και νέες προτάσεις που πιστέψτε με, ενθουσιάζουν νεότερες και μεγαλύτερες ηλικίες.

 

Συνέντευξη στο περιοδικό ΠΑΝΟΡΑΜΑ Αγοράς Ν. Ιωνίας